fbpx

“Als je je zwakte durft te tonen ben je pas echt sterk”

Loopt de communicatie tussen jou en je paard niet goed? Loop je vast in de trainingen? Wil jij je wedstrijdresultaten verbeteren? Durf je niet meer te starten door slechte wedstrijdresultaten? Heb je vaak een goed gevoel, maar slechte punten en weinig opmerkingen op je coupon?

Dan is een clinic (eventueel bij jou op stal) de oplossing. Met mijn jarenlange ervaring als jury op wedstrijden en diverse kampioenschappen kan ik jou goede tips geven waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Twee populaire voorbeelden van clinics zijn:

Proefgerichte clinic

Tijdens deze clinic rijden de deelnemers hun proef en zal ik deze jureren. Net als op een reguliere wedstrijd zal ik de proef als jury beoordelen door middel van een coupon voorzien van cijfers en commentaar.

Na de proef kan ik de beoordeling mondeling toelichten aan de combinatie en indien gewenst de ruiter begeleiden in het verbeteren van zijn/haar paard. In deze training zal worden gewerkt aan de basisproblemen, die in de proef naar voren kwamen. Daarnaast zal ook het proeftechnisch rijden worden behandeld.

De traditionele instructie clinic

Tijdens deze clinic zal ik de deelnemers coachen tijdens het trainen van het paard. Dit kan individueel of in groepsverband.

Om een beeld te vormen van hoe de instructie tijdens clinics, bekijk de informatiefilm op de dressuurcoaching pagina.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op voor meer informatie. Dan kunnen we samen jouw wensen en de invulling van de clinic bespreken.

Menu