fbpx

Monique daagt mij uit om steeds een stapje vooruit te doen richting mijn uiteindelijke doel. Zij geeft vertrouwen en inspireert.

Wendy

Er is niks wat Monique ontgaat.
Door haar kennis, kunde, gedrevenheid, enthousiasme en positiviteit haalt zij het beste uit jou en je paard!

Hedda

Sinds de lessen van Monique ben ik zo veel meer gaan voelen van wat er onder mij gebeurd. Hierdoor is mijn paard zo veel sterker geworden en komt hij steeds beter in balans.

Nicole

Als je lest bij Monique worden de puntjes echt op de i gezet. Ze ziet precies wat jij en je paard nodig hebben om op een zo effectief mogelijke manier samen met je paard in niveau te groeien.

Rosanne

Na een zware val van mijn paard kwam ik niet meer van mijn angst af en besloot ik op zoek te gaan naar een passende trainer. Inmiddels les ik al weer heel wat jaren bij Monique. Samen hebben wij gewerkt om weer ontspannen, met plezier en zonder angst te trainen. Haar kennis over het rechtrichten i.c.m. haar jarenlange ervaring en enthousiasme maken haar een topcoach voor ruiter en paard.

Marian

Monique is altijd super gemotiveerd tijdens de lessen, en ze weet ook altijd heel goed te vertellen wat ze bedoeld en dit ook begrijpelijk te maken (ook visueel!). Vanaf het moment dat ik bij Monique begon te lessen ben ik altijd goed begeleid, ook in mindere periodes. En daarnaast let ze ook heel goed op een goede balans in de opbouw van de training en het tempo voor zowel ruiter als paard. Kortom ik heb super veel aan de lessen bij Monique!

Janique

Ik ervaar Monique als een hele fijne instructrice, die niet alleen naar het paard, of naar de ruiter, kijkt, maar juist naar de combinatie. Wij hebben in eerste instantie aan de rechtgerichtheid, en de ontspanning gewerkt. Om ons paard soepeler te laten worden in zijn bewegingen zodat hij door zijn hele lijf gaat lopen. Nu zijn we m’n bezig om hem zijn achter hand er meer onder te laten zetten en vandaar uit ook meer naar drang naar voren te krijgen. Het is fantastisch om te zien en voelen hoeveel beter ons paard al loopt. Wat ik heel erg waardeer aan Monique is dat ze hierbij het tempo van paard leidend is en alles vanuit vriendelijke hand en zit aangeleerd wordt.

Danielle

Monique is de reden dat ik samen met onze Fries een team ben gaan vormen, en dat voelt fantastisch. Door iedere paard individueel centraal te stellen, een positieve invloed te hebben op mij als amazone en het geven van specifieke en concrete feedback resulteert in een duidelijk zichtbare vooruitgang. Niet alleen onder het zadel, maar ook aan de hand en in de omgang. Monique legt de focus tijdens de training op de combinatie tot in de kleinste details, waarbij minimale aspecten en invloeden zichtbaar worden. Door het recht richten, het steeds alerter maken op de kleinste hulpen en hem meer vertrouwen geven in zijn eigen lijf is Igor losser in zijn lijf, is hij zijn onregelmatigheid kwijt en werken we naar een mooie constante aanleuning toe. Na iedere les hebben we een stap vooruit gezet en dat is gaaf!

Malou

Menu